måndag 5 september 2011

Världens sämsta Mamma

Ja så känner jag mig just för stunden..! Usch!

Vincent somnade i våran säng nu i eftermiddags efter lite om och men och som vanligt ligger jag kvar en stund med honom som jag vet att han kan vakna till ibland. Sen när P kom hem gick jag upp och så satt vi oss i vardagsrummet och pratade och började äta middag.
När vi hör världens smäll från sovrummet, då har Vincent ramlat ner från sängen i golvet!
Han hade snurrat så och det vet vi att han gör. Så vi lägger alltid till täcket som en "mur" som gör att han inte ramlar ner men just idag hade jag inte gjort det. Och jag visste att jag inte gjort det men struntade i det och istället så tänkte jag "äsch, han ramlar ju ändå inte ner"...Skit!
Han blödde ur munnen och har nu världens fläskläpp och småsvullen kind men annars lika glad som vanligt (om inte gladare än han varit senaste dagarna).

Annars idag har vi sovit ikapp lite från helgen, och sen har vi varit i Tumba C Med H&P och strosat och ätit en lunch. Blev ett par mockisar och vita halkstrumpor till Vincent som köp:)

Ikväll skulle vi oxå egentligen ha tränat nu kl. 20 med min syster L men hon är på föräldrarmöte och det va väldigt utdraget tydligen så hon hann inte och ville inte gå själv. Så kör på Torsdag istället, då blir det Core Pass! Så i framtiden blir det Skivstång på Måndagar, Innebandy på Onsdagar och Core/Cirlekpass varannan Torsdag (pga. P tränar samtidigt så får jag köra varannan) hade ja valt hade det blivit Cirkel varje Torsdag för det är bäst träning tycker jag...!

Ne nu som det inte blev träning ska vi väl klämma i oss sista biten av kladdkaka och sen se på lite underhållning som innebär Idol!!

xoxo

1 kommentar:

  1. Du är INTE världens sämsta mamma för att det hände!!!! Har hänt mig också, är så lätt hänt! Bara så du vet... :)

    SvaraRadera