onsdag 30 november 2011

Privat

Hur pass privat kan man bli i en blogg? Det har jag alltid undrat. Självklart är det jag som bestämmer vad jag vill skriva men vilka är det som läser och vad säger Ni/dom om det?

Vart tycker ni gränsen går? Vad kan man skriva om samt inte skriva om??

För jag har ett problem som jag skulle vilja dela med mig om pga. Någon kanske har någon lösning eller varit med om liknande... För vill få det löst nu...!

Xoxo


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Det är din blogg och du bestämmer ju som sagt hur privat du vill vara. Är det någon som tycker det skulle vara för mycket beöver inte den personen läsa då.Problem löst:)

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående :) Räkna med att alla du känner läser. Så blir det inget konstigt "jaha-jag-visste-inte-att-du-läste"... Dela med dig av precis det du vill! :)

    SvaraRadera
  3. Jag vet att mina vänner läser men även att min svärmor, svägerska, mamma, pappa och lite andra släktingar läser min(vår) blogg. Likväl har jag berättat om hur vi har det jobbigt tidvis och till och med om att vi har varit hos familjerådgivning. För det händer i vårt liv. Och det påverkar vårt liv och därför har jag skrivit om det i bloggen.

    Du bestämmer hur privat du vill vara, precis som de andra har skrivit.

    Jag har även en "hemlig" blogg där jag kan skriva av mig allt och alla tankar och känslor och det är skönt att ha den emellanåt!

    Kram

    SvaraRadera